Kos deg i Danmark i sommer!

Skreddersy drømmeferien for hele familien

Hvis du ønsker deg en ferie som både du og hele familien virkelig kan nyte, så er det å leie et sommerhus i Danmark virkelig å anbefale. Slitne foreldre får sjansen til å slappe av, mens rastløse unger kan bade og leke. Og når dere har fått ladet opp batteriene er det mye å finne på. Det er det som er så deilig – friheten til å gjøre hva dere vil – dere har fri, dere har ferie og det er sommer….

Aktiviteter
På finværsdagene er det gjerne bading, soling, grilling og andre utendørsaktiviteter som gjelder. Men om skyene kommer er det fremdeles mye å finne på i Danmark. Lokale museer, severdigheter, vakre slott og herregårder, dyreparker, oldtidsbyer, akvarier, musikkfestivaler og  kjente sommerland og fornøyelsesparker som Legoland, Tivoli, Fårup Sommerland og BonBon-land for å nevne noen. Uansett hvor i Danmark du ferierer er det garantert noe interessant og morsomt i nærheten.

Hvor finner jeg mitt drømmeferiehus?
Det er mange som tilbyr feriehus i Danmark, men jeg vil gjerne fremheve to seriøse aktører: Dansommer og Novasol. Her kan dere søke etter og booke hytter, feriehus og sommerhus i Danmark, men også finne tropiske ferieparadis i hele Europa! Her er det mye å velge i. Ønsker dere luksus? Familien din vil elske en uke i et sommerhus med svømmebasseng! Eller hva med et panoramahus med fantastisk utsikt til vann? Eller kanskje et “aktivitetshus” faller mer i smak, med aktiviteter som bordtennis, biljard, airhockey, PlayStation eller treningsapparater og petanque- volleyball- eller badmintonbane.

Tilpass ferien etter dine behov
Du kan skreddersy feriehuset ved å krysse av for mange ulike søkekriterier hvis du vil, sånn som lokalitet, antall soverom, avstand til vannet, husdyr, innendørs eller utendørs svømmebasseng, boblebad, TV, parabol, internett, vaskemaskin, oppvaskmaskin, solarium, air condition, energivennlige hus og badeland inkludert for å nevne noe. Mulighetene ligger til rette slik at din familie skal få den beste sommerferien!

http://hst.tradedoubler.com/file/169852/jan09/Dansommer_NO/dansommer_no_version8_930x180.jpg

Feriehusportalen Cofman

Søk blant 100.000 sommerhus i Danmark og resten av Europa!

Finn ditt feriehus på cofman.no!
Cofman er nordens største feriehusportal, her finner du nordens største utvalg av feriehus.

Feriehusutleie i Danmark og hele Europa
Cofman har et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Danmark og resten av Europa. Dessuten kan du søke på forskjellige slags gode tilbud til ferien din i feriehus. Spesielt utenfor høysesongen er det mange gode feriehus til ekstra lave priser.

Dra på oppdagelse i Danmark og undersøk de forskjellige traktene. Nyt at det er høyt til himmelen, nyt hverandre, den friske luften og de deilige strendene – alt sammen med et feriehus som base. Se også det store utvalget av feriehus og ferieleiligheter i det øvrige Europa.

Cofman feriehusutleie gjort det lettere å leie feriehus i Danmark.
Cofman er 100% dansk eiet og tilbyr feriehus og -leiligheter til markedets beste priser. Det enkelte huset kan ikke finnes billigere andre steder. Siden starten i 2000 har Cofman vokset til Danmarks største utbyder av feriehus på internettet med mer enn 100.000 feriehus fordelt over hele Danmark og Europa. Dessuten tilbys 2000 ferieleiligheter i forbindelse med feriesenter i Danmark. Cofman arbeider sammen med mer enn 50 byråer som servicerer kundene sine under oppholdet. Mer enn 300.000 gjester har funnet feriehus i det store utbudet på Cofman feriehusutleie.

Hos Cofman feriehusutleie er filosofien at planlegging og bestilling av ferie i feriehus skal være akkurat like så lett og avslappende som å ha ferie.

Finn ditt feriehus her!

Nyt ferien i et feriehus i Danmark!

Søk i det store utvalget av feriehus hos Dansommer!

Ferie i feriehus i Danmark
Man hører ofte at Danmark er et lite land, men Danmark har noe å by på for alle. Her finnes både opplevelser og natur som man ikke finner noe annet sted i verden.

Det perfekte utgangspunkt for din ferie i Danmark
Du finner ikke et bedre utgangspunkt for din ferie i Danmark enn et av dansommers feriehus. De koster ikke allverden, men byr på koselige og trygge rammer for hele familien. Alle dansommers feriehus i Danmark er komplett innredet med kjøkken, stue, soverom, bad og toalett og ofte en vaskemaskin. I tillegg kan utsikten fra et hotellrom på ingen måte hamle opp med utsikten fr avinduet i et feriehus.

Ferie i feriehus -men hvor?
Det er sikkert mange steder i Danmark du aldri har sett, eller drømmer om å komme tilbake til. Danmark er spesiell og her er utallige muligheter for forskjellige aktiviteter. Turer i det fri, lystfiske, surfing, drageflyging, riding, golf eller… Det er masser av muligheter og før du får sett deg om er ferien over. -Men du har fått en ferie med minner du aldri glemmer.

Ferie med gratis naturopplevelser og spennende aktiviteter
Danmark byr på mange gratis naturopplevelser og aktiviteter, og de danske sandstrendene finner man ikke maken til andre steder i verden. Det er jo ikke uten grunn, at turister fra ahele verden ferierer i Danmark år etter år.

Velg ditt favoritt feriehus i Danmark nå
Fra skjønne feriehus på Samsø til deilige feriehus på fantastiske Bornholm. dansommer tilbyr kvalitetsferiehus i hele Danmark.

Søk i det store utvalget av feriehus i Danmark og book nå!

Lei et feriehus i deilige Danmark med Novasol!

Finn drømmeferien hos Novasol

Det ser kanskje lite ut på kartet, dette lille landet Danmark, men få andre land i verden kan by på så mange feriehus som Danmark!

Ferie i Danmark er et begrep for feriehungrende nordmenn på jakt etter livsnytelse, sand mellom tærne og morsomme aktiviteter. Landet har mange idylliske sommerbyer, uendelige sandstrender og mange aktiviteter for hele familien. Nordmenn setter stadig vekk rekorder i Danmarksbesøk, og føler seg nesten som hjemme – kanskje det stemmer at Det er deilig å være norsk – i Danmark?

De danske feriehusene er åpne hele året og er godt egnet både til sommer-, jule- og vinterferie. De fleste feriehusene ligger nær vannet i naturskjønne områder, og mange av sommerhusene er så store at flere familier kan dele et feriehus.

Når man er på ferie i et feriehus i Danmark har man virkelig et hav av muligheter for en innholdsrik ferie.

Jylland ligger de hvite, brede sandstrendene på rad og rekke, og her kan man nyte en badeferie med avslapping i sanden, strandvolleyball, surfing eller fiske. Kysten er full av små sjarmerende landsbyer og det er et godt utbygd gå- og sykkelrutenett. Nordmenn føler seg gjerne hjemme i et feriehus i enten Ebeltoft, hejlsminde eller i deilige nordjylland med Skagen.

Sjælland ligger København med Tivoli, Zoologisk Hage, Experimentarium og mange andre morsomme severdigheter for familien. Byen har til og med fått sin egen nyrestauraerte bystrand, Amagerstrand, som ligger bare få minutter fra sentrum. NOVASOL tilbyr flotte feriehus langs kysten på bl.a deilige nordsjælland. Vil man dra litt lengre sør, har vi et godt utvalg av feriehus ved det kjente Marielyst på Lolland – det kan absolutt anbefales!

Den frodige øya Fyn kalles Eventyrøya, fordi hjembyen til H. C. Andersen, Odense, ligger her. Her finner du flotte herregårder og slott, fine strender, gode sykkelmuligheter og mange andre aktivitetsmuligheter og severdigheter. På Fyn ligger våre feriehus i de nordlige områder ved Bogense og ellers er det et godt tilbud av sommerhus på Langeland med Ristinge.

Danmark er et lite land, og avstandene er ikke lenger enn at man kan komme seg fra A til Å på en dag. Dette gir en ferie i feriehus i Danmark så mange muligheter. Strand, sol, byliv, shopping, utstillinger, fiske, surfing, strandvolleyball, sykling, spa, herregårdsmåltid, kanalbåttur, iskrem, kalde øl…

Legg ferien til et feriehus i deilige Danmark her!

Andre tilbud fra NOVASOL:

Opplev Tropical Island!
Inneholder drømmeferien din tropiske omgivelser og høye temperaturer? Synes du at Bali eller Thailand ligger altfor langt unna? Med NOVASOL kan dere fra våren 2010 reise til feriebyen Tropical Islands Resort. Der kan dere oppleve palmer, hvite strender og pent vær, 365 dager i året – og det ligger kun et steinkast fra Berlin!

Tropical Islands er et 66.000 kvadratmeter stort ferieparadis. Det består av europas største innendørs regnskog med strender, tropiske palmer, ulike bassenger, barer og restauranter. Om dere reiser med NOVASOL, kan dere nyte Tropical Islands og samtidig nyte roen i eget feriehus. Og det beste er at et opphold på et NOVASOL-hus inkluderer gratis entré til Tropical Island under hele ferien. I NOVASOLs ferieby Tropical Islands kan dere nyte både ferie og underholdning . Her finnes ikke stress og mas og dere kan konsentrere dere om å nyte ferien med venner og familie.

Det er mye å finne på i den tropiske ferieverdenen, både med tanke på avslapping og aktiviteter. Opplev det 3.000 kvadratmeter store “Stillehavet”, den 200 meter lange sandstranden, Bali-lagunen med en temperatur på 32 grader, Tysklands høyeste vannsklietårn på 25 meter, et tropisk saunaområde, spa og mye mer. For familiens minste er det mye å finne på i Tropino barneklubb: trampolinannlegg, softball, gokarts og kano. Her kan barna også møte Dino og Grisen som tar seg god tid til de minste. Om kvelden blir ferieparadiset gjort om til en enorm scene. Her kan dere bl.a. oppleve showet ”Circus Tropical”, hvor dansere og artister imponerer med dans, akrobatikk og magi.

Opplev et hytte- eller feriehusopphold i Norge!
Det som gjør det så spennende med feriehus, er at det er som å bo hjemme hos folk du ikke kjenner. Hvert sted har sin personlighet, sin stil enten du har valgt et sted ved sjøen, innlandet eller en hytte på fjellet. Denne huseieren er tydelig glad i det maritime, mens hytten på fjellet i påsken bar preg av snekkerglede, tømmervegger og trivelig bonderomantikk.

Skogen og innlandet på vinterstid gir en egen ro med preparerte skiløyper, elgspor og kritthvitt landskap. På fjellet får du følt på naturkreftene og farten i utforbakken, mens et opphold ved sjøen inviterer til lukt av ramsalt hav og badelivets gleder. På mange måter lever vi to liv her oppe i nord. Om vinteren trekker vi innendørs, tenner stearinlys og fyrer i peisen. Det er som vi går i hi før vårsola atter melder seg og vi solhungrige flykter ut i naturen og til de andre igjen.

Hver levemåte og hvert sted har sin sjarm. Prøv også å leie en hytte ved sjøen på vinterstid og studer lokalmiljøet etter at sommerturistene har tatt farvel. Eller unn dere et opphold på fjellet i sommermånedene. Nyt stillheten og finn dere en kulp å ta en forfriskende dukkert. Enten du vil bo som på en øde øy eller foretrekker å være en del av et små samfunn, – valget er ditt og fritt.

De fleste av NOVASOLs feriehus er i privat eie, noe som gir hvert sted en hjemmekoselig atmosfære og et personlig preg enten du velger en mer jordnær variant eller investerer i egen badestamp, svømmebasseng eller boblebad.

Finn drømmeferien nå!